“BIJ OUDERS INC. WETEN WE HOEVEEL BLOED, ZWEET, TRANEN EN BAKKEN ENERGIE ER GAAT ZITTEN IN HET ZORGEN VOOR EEN JONG GEZIN.”

MAARTEN VAN DER LINDE, OPRICHTER

DÉ ONLINE CURSUS VOOR JONGE OUDERS!

We hebben daarom met een moderne 21e eeuw aanpak een tool ontwikkeld, waardoor jonge ouders samen een goede basis kunnen neerzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versterken van het gezinsgeluk en het bevorderen van de samenwerking van ouders. Want dat gaat toch net even anders met kinderen erbij. Maar je moet maar net weten hoe!

OUDERS INC. HELPT JULLIE DOOR DE TROPENJAREN.

Wij gebruiken hiervoor de moderne wetenschappelijk aangetoonde voordelen en inzichten en hebben die voor jullie vertaald in een eenvoudige en makkelijk uit te voeren cursus. Wij geven jullie praktische tools en oefeningen waarmee jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Omdat tijd schaars is in een jong gezin en je het al druk genoeg hebt, maken we de cursus online beschikbaar. Zo kunnen jullie dit gewoon vanaf de bank volgen op een moment dat het jullie uitkomt.

OUDERS INC. IS EEN SAMENWERKINGSVERBAND VAN:

OUDERS INC. IS EEN SAMENWERKINGSVERBAND VAN:

Maarten van der Linde
Heleen Riper
Anja Huizink
NVRG
Stichting opvoeden
Baby Erbij
Organiq logo
Family Factory

HET SUCCESVERHAAL VAN OUDERS INC.

Het idee voor Ouders Inc. (voorheen Pinkcloud) ontstond in 2014 aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Psycholoog en onderzoeker Maarten van der Linde en Professor Dr. Heleen Riper spraken over het ondersteunen van gezinnen in de tropenjaren. Want over tropenjaren kun je wel spreken, wanneer je jonge kinderen hebt.

WETENSCHAP & GAMIFICATION.

We gingen nadenken over hoe we de wetenschapsgebieden van eMental Health en Systeemtheorie bijelkaar konden brengen om het geluk in jonge gezinnen te vergroten. De mogelijkheden die we zagen waren enorm. We hadden alleen nog een partij nodig die ons zou kunnen helpen om met gamification een gedragsverandering bij jonge ouders te kunnen bereiken. En toen kregen we een telefoontje van Rene van der Eijk en Andries van Vugt van Organiq. Dat is een bureau voor gamifcation, e-learning en multimedia met expertise op gebied van gedragsverandering en educatie door gamified eLearning.

NOG MEER EXPERTS, POLITIEK, JGZ & GEMEENTEN.

Samen met de Nederlandse Vereniging van Relatie- en Gezinstherapie, Stichting opvoeden.nl, de Family Factory, Positief Opvoeden, experts Susanne Donders en  Gerda Brouwer van Baby Erbij van EFT, meerdere politieke partijen, de toenmalige kinderombudsman en vele zeer kundige professionals hebben we in 5 jaar tijd een online cursus ontwikkeld, getest en wetenschappelijk onderzocht (met een Randomized Controlled Trial in Gemeenten Utrecht en Zaanstad), de politiek wakker geschud en de JGZ achter ons geschaard met als doel het geluk van ouders en de kinderen van jonge gezinnen uit te bouwen door met cutting-edge technologie de samenwerking in de opvoeding en verzorging te optimaliseren.

“OUDERS INC. IS VOOR JONGE OUDERS EEN CADEAUTJE!”

PROFESSOR DR. HELEEN RIPER,

VOORZITTER  EMGO e-HEALTH EXCELLENCE

VOER JE POSTCODE IN EN KIJK OF JE DE CURSUS GRATIS (T.W.V. 129,-) MAG VOLGEN

Steeds meer gemeenten (100+) vinden het belangrijk dat jonge ouders kidsproof worden.

Zij zorgen dat alle ouders in hun gemeente zich gratis in kunnen schrijven.

Vul je postcode in en wie weet kun jij ook gratis starten.

(Gratis) inschrijven
Meer info

JE HAALT TOCH OOK EERST EEN RIJBEWIJS ALS JE GAAT AUTORIJDEN, DAAROM NU OOK EEN OUDERCURSUS!

• VOER JE POSTCODE IN EN KIJK OF JE DE CURSUS GRATIS (T.W.V. 129,-) MAG VOLGEN

Steeds meer gemeenten (100+) vinden het belangrijk dat jonge ouders kidsproof worden.

Zij zorgen dat alle ouders in hun gemeente zich gratis in kunnen schrijven.

Vul je postcode in en wie weet kun jij ook gratis starten.

(Gratis) inschrijven
Meer info

JE HAALT TOCH OOK EERST EEN RIJBEWIJS ALS JE GAAT AUTORIJDEN, DAAROM NU OOK EEN OUDERCURSUS!

VIND HET ANTWOORD OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Je gegevens worden uiteraard niet gedeeld met derden partijen. Dus ook niet met je gemeente wanneer je de cursus gratis krijgt.

Je kunt een heel jaar lang gebruik maken van de cursus. De cursus bestaat uit 11 korte afleveringen van circa 10 tot 20 minuten. Je bepaalt zelf welke onderwerpen je doet, en wanneer.  Je kunt het binnen dat jaar zo vaak doen als je wilt.

De cursus is een heel jaar lang geldig. Komen jullie er een aantal maanden niet aan toe? Geen probleem, dan ga je dus gewoon weer verder wanneer jullie er wel behoefte aan hebben. De cursus bestaat uit 11 korte afleveringen van 10 tot 20 minuten. Je bepaalt zelf welk onderwerp je wel en niet doet, en wanneer jullie dat doen. Er zit geen verplichte volgorde in, behalve de eerste korte introductie vragen om de cursus aan te passen naar jullie situatie.